Palvelut

XBit Torniosta löydät monipuoliset ja nykyaikaiset tilat, laitteet ja ohjelmistot koulutus-, TKI- ja palvelutarpeisiin sekä osaavan henkilöstön.


Podcast-studio

Podcast-studio on äänieristetty tila, joka on varustettu neljälle henkilölle. Tilassa on myös kamera striimausta ja videoblogeja varten. Voit tuottaa, tallentaa ja editoida äänitteitä. Lisäksi käytettävissä on kannettavia podcast-laitteita, joiden avulla voidaan tehdä äänityksiä missä tahanssa.

UX-laboratorio

Tilassa on katseenseurantalaitteet ja ohjelmistot käyttäjien kanssa tehtävään käytettävyystutkimukseen. Voit suorittaa yrityksesi verkkosivujen, -kaupan tai mobiilisovellusten käytettävyystestausta. Käytettävyystutkimusta voidaan myös järjestää yrityksen omissa toimitiloissa katseenseurantalaseilla.

Videostudio

Studio on varusteltu tasokkaaseen videotuotantoon. Erikoisuutena on Lightboard-lasitaulu, joka mahdollistaa esittämisen piirtäen. Greenscreen-tekniikalla sijoitat itsesi haluamaasi kohteeseen. Teleprompterin avulla esiintyminen on sujuvaa. Voit kuvata laadukkaita videoita ja vlogeja yrityksesi käyttötarkoituksiin.

VR/AR-studio

Voit kokeilla ja testata virtuaalitodellisuuden (VR) ja lisätyn todellisuuden (AR) sovelluksia. Studiossa on mahdollista kokea 3D- ja 360- asteen kuvia, virtuaalisia ympäristöjä ja animaatioita. Digitaalisiin ympäristöihin voi uppoutua VR-laseilla tai puhelimen AR-sovellusten avulla, mikä mahdollistaa tuotteiden ja palveluiden kokemisen uudella tapaa.

XR Showroom

Laajennetun todellisuuden tilassa kokemus muodostuu fyysisen ja digitaalisen ympäristön sekä äänimaiseman yhdistämisestä. Tilassa on mahdollista simuloida eli jäljitellä todellisuutta esim. yrityksen omasta tilasta tai luoda elämyksellisiä tilaisuuksia eri tarpeisiin.